KEJORA KE FIESTA EEBU & BAYI DAN PRODUK USAHAWAN

Sedia maklum,program keusahawanan KEJORA menjadi keutamaan di dalam memacu ke arah KEJORA 2.0. Kali ini pihak KEJORA telah diberikan peluang berkongsi pengalaman dan promosi aktiviti keusahawanan di luar wilayah mereka dalam membantu usahawan meningkatkan jaringan perniagaan,pengalaman dan ilmu baharu dalam pemasaran.
Program Fiesta EEBU & Bayi yang dianjurkan oleh pihak pengurusan Malakat Mall, Cyberjaya telah mengundang KEJORA dengan penglibatan beberapa usahawan yang terdiri daripada Persatuan Usahawan dan Peniaga Kejora (Pupuk), Persatuan Ibu Tunggal Wilayah Kejora(PITRA) dan usahawan Program PROSPEK Jorak Panchor Muar serta sesi taklimat program pembangunan ekonomi dan usahawan KEJORA yang telah disampaikan oleh Encik Mohd Fakharur Razziy bin Hazran,Ketua Unit Ekonomi dan Usahawan KEJORA.
Program ini telah dirasmikan oleh Datin Seri Shamshida Binti Taharin, Penaung Support Group Cancer.
KEJORA sentiasa komited dan bersedia dalam mempergiatkan pertumbuhan ekonomi para usahawan selepas pandemik covid19. Selain pameran dan jualan yang berlangsung selama tiga (3) hari bermula 3-5 Mac 2023 (Jumaat-Ahad) , usahawan KEJORA juga turut diberikan pendedahan dan peluang perniagaan bersama-sama usahawan dan vendor perniagaan daripada Malakat Mall. Semoga ianya memberi manfaat kepada para peserta.
Tahniah, dan syabas kepada semua usahawan yang terlibat.