KEJORA SURFING CUP @ TANJUNG BALAU TAHUN 2023

KEJORA Surfing Cup @ Tanjung Balau 2023 telah melabuhkan tirai dengan jayanya.
Majlis perasmian penutup telah disempurnakan oleh Timbalan Pengurus Besar (Pembangunan), En. Daud bin Abd. Rahman. Didalam ucapannya, beliau menyarankankan agar kejohanan ini diadakan secara tahunan kerana ianya adalah salah satu cabang untuk peserta menunjukkan bakat serta skill bagi mengutip point sebelum kejohanan akhir diadakan kelak.
Beliau menambah, KEJORA juga dicadangkan untuk memperkenalkan satu program bakat baru iaitu luncur air kerana Pantai Tanjung Balau telahpun tersedia untuk berlatih. Pada hari ini, telah berlangsung acara separuh akhir dan akhir.
Pihak KEJORA mengucapkan terima kasih kepada semua penaja antaranya Quicksilver, ADABI, PLAYAZ, Persatuan Luncur Ombak Malaysia, Kementerian Belia & Sukan, KKDW dan lain-lain serta agensi-agensi yang terlibat dalam KEJORA Surfing Cup @ Tanjung Balau Tahun 2023.
Turut hadir pada hari ini ialah Setiausaha Bahagian Pembangunan Ekonomi Komuniti, En. Mohd Sabri bin Ramly, ADUN Penawar, YB Puan Fauziah binti Misri, Pengerusi Koperasi Sinar Tanjung Balau, Wakil-Wakil Agensi, Rakan-rakan Media serta Pengurusan KEJORA.
Syabas & Tahniah kepada semua yang terlibat!!!