MAJLIS SETULUS BUDI SERUMPUN KASIH SEMPENA SAMBUTAN JUBLI EMAS

ISNIN – 2 Januari 2023 – Pada hari ini telah berlangsung Majlis Setulus Budi Serumpun Kasih Sempena Sambutan Jubli Emas KEJORA di Lotus Ballroom Desaru.
Pengurus Besar KEJORA, YBhg. Dato’ Hj. Mohd Rusdi bin Mohd Darus didalam ucapannya menyatakan bahawa semua anggota KEJORA hendaklah bekerja secara teamwork dan bukan secara silo. Beliau menambah, KEJORA kini telah memasuki era KEJORA 2.0 dengan beberapa perkara yang perlu dilihat secara terperinci antaranya Digitalisasi Wilayah KEJORA, Pelancongan Bersepadu, Sasaran 50 usahawan mencapai jualan RM1juta setahun, pembinaan rumah & infrastruktur, pertanian berteknologi tinggi dan pembangunan modal insan luar bandar yang unggul selaras dengan slogan 50 tahun KEJORA iaitu Peneraju Teras Pembangunan.
Majlis ini diadakan bagi memberikan penghargaan kepada semua anggota KEJORA yang telah bertungkus lumus dalam menjayakan Karnival Sambutan Jubli Emas KEJORA yang lepas.
Terima kasih kepada semua anggota KEJORA.
“Hidup ini adalah perjuangan, saat kamu sudah mencapai di puncak sebuah gunung, maka akan ada gunung yang lebih tinggi untuk kamu takluki”- Dennis G.Zill