PROGRAM CERAMAH PENGUKUHAN INTEGRITI SIRI 3 TAHUN 2023

Pada 15 Jun 2023, Bandar Penawar – Lembaga Kemajuan Johor Tenggara (KEJORA) melalui Unit Integriti telah menganjurkan Ceramah Pengukuhan Integriti Siri 3 Tahun 2023 bertempat di Bilik Taklimat KEJORA, Bandar Penawar.
Ceramah ini telah disampaikan oleh YBhg. Ustaz SF Baharin bin Jalal , Ketua Penolong Pengarah Mufti (Fatwa), Pejabat Mufti Negeri Johor yang bertajuk “Keluarga Bahagia, Impian Semua”.
Antara intipati cermah ini adalah, tidak ada seorang pun yang menginginkan keluarga yang kucar-kacir, tidak harmoni dan selalu berbalah. Bukan itu sahaja, keluarga juga merupakan satu kelompok terkecil masyarakat yang mana mereka mempunyai peranan masing-masing untuk mempertahan, dan menjaga kelangsungan kelompok tersebut. Akhir kata, keluarga bahagia adalah salah satu penyumbang kepada nilai masyarakat yang saling hormat-menghormati, positif dan harmoni.
Semoga dengan penyampaian yang diterima oleh semua anggota KEJORA dapat memberikan manfaat kepada semua termasuk keluarga dan masyarakat sekeliling.