KURSUS PEMASARAN DIGITAL BERSAMA MYDIN

Bersempena dengan Kursus Pemasaran Digital yang dianjurkan oleh KEJORA melalui Unit Ekonomi dan Usahawan, satu Lawatan Kerja dan Taklimat Kejayaan serta Strategi Perniagaan Bersama MYDIN telah diadakan.
Aktiviti lawatan belajar ini merupakan sebahagian pendedahan kepada usahawan di wilayah KEJORA berkenaan pengurusan prestasi perniagaan, pemasaran digital, strategi dan isu-isu yang berkaitan dengan etika perniagaan.
Seramai 20 usahawan wilayah KEJORA dengan diketuai oleh Encik Mohd Fakharur Razziy bin Hazran, Ketua Unit Ekonomi dan Usahawan telah disambut oleh Encik Norman Rajen bin Abdullah, Pengurus Besar (Import & Export Division) MYDIN USJ, Subang Jaya, Selangor.
Sesi taklimat dan perkongsian berkenaan kejayaan dan strategi perniagaan MYDIN dari peniaga jalanan kaki lima sehingga tertubuhnya pasaraya MYDIN turut dikongsikan bersama para usahawan. Diharapkan sesi (buyer meet seller) ini mampu menggerakkan nakhoda perniagaan dan melebarkan sayap perniagaan usahawan Wilayah KEJORA ke pasaran yang lebih luas serta menjadi inspirasi kepada kejayaan produk usahawan luar bandar.
Syabas dan tahniah.