KURSUS PEMASARAN DIGITAL BERSAMA-SAMA PERSATUAN PERUNCIT DAN PEMBEKAL MALAYSIA (MYBUSRA)

Teknologi telah mengubah cara usahawan di dalam wilayah KEJORA untuk menjalankan perniagaan khususnya semasa dunia dilanda pandemik Covid-19.Kehadiran produk atas talian telah menjadi salah satu saluran penting untuk mempromosikan barangan dan perkhidmatan yang ditawarkan, oleh itu, selaras dengan inisiatif tersebut, kursus pemasaran digital dilihat dapat meningkatkan kemahiran dalam pengiklanan selain membantu mengimbangi kemungkinan apabila bersaing untuk perniagaan.
Justeru itu, KEJORA melalui Unit Ekonomi dan Usahawan bersama-sama Persatuan Peruncit dan Pembekal Malaysia (MYBUSRA) telah mengadakan Kursus Pemasaran Digital pada 30 Jun – 2 Julai 2022 (Khamis-Sabtu) bertempat di Empire Hotel, Subang Jaya, Selangor. Seramai 20 usahawan wilayah KEJORA dari kategori makanan, perkhidmatan dan kraf telah menyertai kursus ini. Kursus ini juga merupakan kesinambungan kepada peserta yang telah menerima skim bantuan mesin dan peralatan daripada pihak KEJORA bagi tahun 2021&2022.
Kursus ini telah sempurnakan oleh En Mohd Fakharur Razziy Bin Hazran, Ketua Unit Ekonomi dan Usahawan. Turut bersama En Riswardi Bin Abd Razak, Yang Dipertua MYBUSRA dan Puan Nur Atiqah Binti Othman, Penolong Pengurus Unit Ekonomi dan Usahawan.
TAHNIAH DAN SYABAS.