KURSUS TERNAKAN KELULUT (HAIF SERAMIK) ANJURAN KEJORA DENGAN KERJASAMA SIRIM BERHAD

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Buat Semua Penduduk Wilayah KEJORA

Industri ternakan kelulut di Malaysia dilihat amat berpotensi dijadikan sebagai sumber pendapatan bagi meningkatkan taraf sosio ekonomi pengusaha, sama ada diusahakan secara kecil-kecilan mahupun secara komersial.

Dengan penggunaan teknologi baru iaitu Log kelulut Haif Seramik yang dibangunkan oleh SIRIM Berhad dapat menambah jangka hayat log kelulut yang sedia ada. Mari kenali apa itu log kelulut Haif Seramik, apakah kelebihan menggunakan log kelulut haif ini, belajar teknik yang tepat tentang pengurusan ternakan kelulut dan berbagai lagi ilmu bagi menambah penghasil madu kelulut.

Ayuh kepada semua penternak di Wilayah KEJORA untuk menghadiri Kursus Ternakan Kelulut 2023 anjuran Bahagian Pertanian dan Industri Asas Tani, KEJORA.

Syarat Penyertaan

– Warganegara Malaysia

– Umur : 18 tahun keatas

– Terbuka kepada semua penduduk/Pengusaha sekitar wilayah KEJORA yang berminat dalam bidang penternakan.

– Sihat Tubuh Badan.

 

Daftar penyertaan anda melalui pautan di bawah sebelum atau pada 2 Ogos 2023 (Rabu). Permohonan yang berjaya akan dipanggil untuk menghadiri kursus ini.

Pendaftaran boleh dibuat dengan melayari pautan di bawah : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfrtYAM3o6Kn4RDcgqVQq7u1inxRqTrQggXHYaFfrDJJ0d3NA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0 atau imbas QR Code yang disediakan.

 

Anda akan dihubungi jika terpilih menghadiri kursus ini

Sebarang pertanyaan sila hubungi:

 

En. Hafiszal – 013-7067231

 

TERHAD KEPADA 20 ORANG PESERTA SAHAJA!!!

DAFTAR SEGERA!!!