LAWATAN TEKNIKAL PROJEK PEMBANGUNAN KEJORA OLEH PESERTA MAJLIS BERSAMA JABATAN (MBJ) JABATAN PENILAIAN DAN PERKHIDMATAN HARTA (JPPH) DAN JPPH JOHOR

Pihak KEJORA telah menerima kunjungan dari Majlis Bersama Jabatan (MBJ) Jabatan Penilaian dan Perkhidmatan Harta (JPPH) dan JPPH Johor pada 14 Mac 2022 bertempat di Muzium Nelayan Tanjung Balau.
Lawatan ini diketuai oleh Surveyor Abdul Razak bin Yusak, Timbalan Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta (Dasar Strategik) yang melibatkan seramai 30 orang peserta MBJ.
Puan Marlina binti Amir, Timbalan Pengurus Besar (Pengurusan) dan Encik Daud bin Abd. Rahman, Timbalan Pengurus Besar (Pembangunan) turut hadir bagi meraikan kedatangan peserta lawatan.
Turut diadakan, sesi Taklimat Pembangunan Pelancongan Tanjung Balau serta peserta dibawa melawat ke Muzium Nelayan Tanjung Balau dan projek pembangunan infrastruktur Tanjung Balau Fasa 1.
Dalam pertemuan itu, kedua-dua pihak telah berkongsi pengalaman bagi penambahbaikan berterusan dan meningkatkan kerjasama di antara Jabatan.