MAJLIS ANUGERAH PERKHIDMATAN CEMERLANG TAHUN 2022 DAN SAMBUTAN HARI RAYA AIDILFITRI KEJORA

Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang Tahun 2022 dan Sambutan Hari Raya Aidilfitri KEJORA telah diadakan pada 14 Mei 2022 (Ahad) bertempat di Hotel Four Points by Sheraton Desaru.
Majlis telah dirasmikan oleh Yang Berhormat Tan Sri Dato’ Dr Haji Azmi bin Rohani, Setiausaha Kerajaan Johor merangkap Pengerusi KEJORA. Di dalam ucapannya, YB Tan Sri Dato’ Dr mengucapkan terima kasih diatas kepercayaan YAB Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Kemajuan Desa & Wilayah (KKDW) yang melantik beliau dalam menerajui KEJORA.
Beliau menambah dan mengingatkan bahawa, Warga KEJORA bukan hanya perlu menyiapkan kerja tetapi perlulah bekerja dalam memberi manfaat kepada setiap sen/peruntukan yang dikeluarkan demi anak bangsa, kejora serta agama di dalam Wilayah KEJORA.
Seramai 24 penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang tahun 2022, 4 orang Pesara serta 4 orang anggota KEJORA yang telah berkhidmat selama 30 & 40 tahun telah menerima sijil Dari YB Tan Sri Dato’ Dr Pengerusi KEJORA.
Bersempena dengan Bulan Syawal yang mulia, KEJORA turut menganjurkan Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri Tahun 1444H.
Turut hadir sama di dalam majlis ini ialah Yang Berhormat Dato’ Haji Ashari bin Kasnan, Pengarah Tanah & Galian Johor, yang Berhormat Datin Paduka Hajah Hazlina Binti Jalil, Pegawai Daerah Kota Tinggi, YDP Majlis Perbandaran Pengerang, YDP Majlis Daerah Kota Tinggi, Pentadbir Tanah Daerah Kota Tinggi serta Pengurusan Kanan KEJORA.
Tahniah dan syabas kepada semua penerima anugerah dan diharapkan agar budaya kecemerlangan ini berterusan dan akan dapat membantu KEJORA untuk mencapai hasrat dalam mewujudkan perkhidmatan awam yang lebih relevan, berinovasi, produktif dan berkeupayaan dalam menjunjung amanah bagi meningkatkan kecemerlangan KEJORA.
#PenerajuTerasKemakmuran