MAJLIS PERSARAAN ANGGOTA KEJORA

Majlis Persaraan Anggota KEJORA telah berlangsung pada hari ini di Lobi Utama, Ibu Pejabat KEJORA, Bandar Penawar.
Majlis pada pagi ini adalah untuk meraikan persaraan En. Sharif bin Hashim yang merupakan Pemandu Kenderaan di Bahagian Pentadbiran & Pengurusan Sumber Manusia. Beliau telah mula berkhidmat di KEJORA pada 5 Disember 1987 sebagai pemandu kenderaan selama 35 tahun dan bersara secara pilihan.
Majlis ini telah disempurnakan oleh Timbalan Pengurus Besar (Pembangunan) Menjalankan Tugas Pengurus Besar KEJORA, En Daud Bin Abdul Rahman. Didalam ucapannya, beliau merakamkan penghargaan dan terima kasih kepada En. Sharif bin Hashim atas komitmen, dedikasi, pengorbanan serta kesetiaan sepanjang berkhidmat di KEJORA. Sifat-sifat terpuji ini sememangnya amat diperlukan bagi memastikan kesinambungan keberkesanan sistem penyampaian perkhidmatan, kelancaran program-program pembangunan ke arah peningkatan taraf hidup rakyat.
Turut hadir pada majlis ini ialah Timbalan Pengurus Bear (Pengurusan), Pn. Marlina binti amir, Pengurus Bahagian dan Ketua-Ketua Unit, Pegawai-pegawai Kanan serta Anggota KEJORA.
Terima kasih KEJORA ucapkan kepada En. Sharif bin Hashim atas komitmen dan kesungguhan selama 35 tahun di KJEORA. Semoga tuan diberikan kesihatan yang baik dan berpanjangan serta terus menyalurkan maklumat kepada penduduk setempat akan sebarang aktiviti dan perkembangan KEJORA.
Ampun dan maaf kami pinta
Andai pernah mengusik rasa
Jenguklah kami sekali sekala
Andai rindu datang menjelma