MAJLIS PERSARAAN ANGGOTA KEJORA

Khamis, 2 Februari 2023 – Pada hari ini telah berlangsung Majlis Persaraan Anggota KEJORA di Lobi Utama, Ibu Pejabat KEJORA, Bandar Penawar yang telah disempurnakan oleh Timbalan Pengurus Besar (Pengurusan), Pn. Marlina binti Amir yang turut dihadiri oleh Pengurusan Kanan KEJORA, Pengurusan KEJORA serta Anggota KEJORA.
Majlis pada pagi ini adalah untuk meraikan persaraan En. Md Norazman bin Saad dan En. Sumeri bin Sahari yang merupakan Pemandu Kenderaan di Bahagian Pentadbiran & Pengurusan Sumber Manusia.
En. Norazman bin Saad telah mula berkhidmat di KEJORA pada 2 April 1983 sebagai Buruh Am, kemudian telah dinaikan pangkat sebagai Pemandu Kenderaan pada 2 Jun 1993. Manakala pada 21 Disember 2015 beliau telah dinaikan pangkat Pemandu Kenderaan Gred H14 dan akan bersara bersara wajib pada 03 Februari 2023 setelah berkhidmat selama 40 tahun.
Encik Sumeri bin Sahari telah mula berkhidmat di KEJORA pada 16 Disember 1987 sebagai Pekerja Am, kemudian telah dinaikan pangkat sebagai Pemandu Kenderaan pada 1 Ogos 2007 seterusnya dinaikan pangkat Ke Pemandu Kenderaan Gred H14 pada 1 Ogos 2019. Beliau akan bersara bersara wajib pada 20 Mac 2023 setelah berkhidmat selama 36 tahun.
Di dalam ucapan Timbalan Pengurus Besar (Pengurusan) yang mewakili pengurusan KEJORA serta warga KEJORA, beliau merakamkan ucapan terima kasih diatas jasa bakti pesara serta mendoakan agar pesara ini diberikan kesihatan yang baik dan berpanjangan serta terus menyalurkan maklumat kepada penduduk setempat akan sebarang aktiviti dan perkembangan KEJORA.
Berdayung Sampan ke Tanah Semenanjung
Hendak Memberi Tikar Rotan
Budi Dikenang Bakti Disanjung
Kekal Subur Dalam Ingatan