SAMBUTAN HARI INOVASI KEMENTERIAN KEMAJUAN DESA & WILAYAH (KKDW) TAHUN 2022

KEJORA telah menyertai Pameran Hari Inovasi KKDW pada hari ini bertempat di Dewan Lestari, Aras B1, Kementerian Kemajuan Desa dan Wilayah. Dua (2) projek iaitu Sistem Perolehan Elektronic secara atas talian/Electronic Procurement Ready Online – (ePRO3.0) dari Bahagian Kewangan dan Sistem Progress dari Unit Teknikal telah turut serta dalam Pertandingan Anugerah Kualiti dan Inovasi KKDW 2022 bagi Kategori Anugerah Inovasi Perkhidmatan Awam (Pengurusan).
Alhamdulilah, KEJORA telah mendapat tempat KEDUA bagi projek Sistem Perolehan Elektronik secara atas Talian/Electronic Procurement Ready Online – (ePRO3.0). Hadiah telah disampaikan oleh YBhg. Dato’ Sri Ramlan bin Dato’ Harun selaku Ketua Setiausaha KKDW kepada Pengurus Besar KEJORA, YBhg. Dato’ Hj Mohd Rusdi bin Mohd Darus. Turut serta, Puan Marlina binti Amir, Timbalan Pengurus Besar (Pengurusan) KEJORA dan Encik Mohd Ashek bin Mohd Hassan, Pengurus Bahagian Pentadbiran dan Pengurusan Sumber Manusia.
Sekalung TAHNIAH dan SYABAS diucapkan kepada para pemenang bagi Pertandingan Anugerah Kualiti dan Inovasi KKDW 2022. Semoga pencapaian dan kejayaan ini akan terus menjadi inspirasi warga KEJORA dalam membudayakan inovatif dan kreatif.
Walau debur ombak menerpa,
Takkan laju perahu berhenti,
Walau hancur di hentam gempa,
Jiwa inovasi tetap di hati.

#PenerajuTerasKemakmuran