MAJLIS JASAMU DIKENANG WARGA KEJORA

Pada hari ini telah berlangsung Majlis Jasamu Dikenang bagi meraikan 2 orang anggota KEJORA yang akan bersara iaitu Tn. Hj Suhaidi Bin Jumadi, Pembantu Awam, Unit Pengurusan Fasiliti & En Azman Bin Toyeb, Pemandu Kenderaan, Bahagian Pentadbiran Dan Pengurusan Sumber Manusia.
Tn Hj Suhaidi bin Jumadi telah mula berkhidmat pada 16 Januari 1986 dan akan bersara wajib pada 10 November 2022 setelah berkhidmat dengan KEJORA selama 36 tahun 9 bulan 25 hari. Manakala En. Azman bin Toyeb telah mula berkhidmat pada 18 Februari 1991 dan akan bersara pilihan pada 7 Disember 2022 setelah berkhidmat dengan KEJORA selama 30 tahun 3 bulan 25 hari.
Menggamit rindu datang ke mari,
Waktu bersama duka gembira,
Kenangan lalu memahat memori,
Taburan budi kilauan KEJORA.
KEJORA mendoakan semoga Tn. Hj Suhaidi bin Jamadi dan En. Azman bin Toyeb akan sentiasa sihat dan menikmati hari-hari bahagia bersama keluarga tercinta.
Selamat bersara tuan berdua. Segala kenangan akan terpahat menjadi memori sepanjang zaman.
“Hidup adalah kumpulan episod, rangkaian cerita tentang perjalanan kita yang penuh suka dan cita. Kadang tangis dan sedih melanda untuk membuatmu lebih kuat dari sebelumnya. Lihatlah, hari yang telah lalu, lambaikan dan katakan salam perpisahan”.