PERHIMPUNAN BULANAN LEMBAGA KEMAJUAN JOHOR TENGGARA (KEJORA) BAGI BULAN OGOS TAHUN 2022

28 OGOS 2022 I AHAD I 1.00 PETANG
Pada hari ini telah berlangsung Majlis Perhimpunan Bulanan Lembaga Kemajuan Johor Tenggara (KEJORA) bagi bulan Ogos tahun 2022 di Dewan KEJORA Bandar Penawar. Majlis telah disempurnakan oleh YBrs Puan Marlina binti Amir, Timbalan Pengurus Besar (Pengurusan) KEJORA.
Turut hadir ialah YBrs. En. Daud bin Abd Rahman, Timbalan Pengurus Besar (Pembangunan), Pengurus-Pengurus Bahagian & Ketua Unit, Pengurusan Kanan, anggota KEJORA serta Pengurusan Tertinggi Anak Syarikat KEJORA.
Di dalam ucapan Timbalan Pengurus Besar (Pengurusan) beliau menyeru agar semua warga KEJORA memberikan komitmen kepada setiap aktiviti yang dijalankan. Selain itu, disentuh juga di dalam ucapannya ialah pemakaian Pekeliling Perbendaharaan Malaysia PB 3.1 yang telah dikeluarkan pada 14 Julai 2022 iaitu Garis Panduan Penjimatan Perbelanjaan Awam yang mana ianya berkait rapat dengan Pengurusan Kewangan di KEJORA.
Dalam pada itu, telah diadakan Majlis Penyampaian Sijil Penghargaan Prestasi Baik Tahun 2021 serta gimik penyerahan Jalur Gemilang bersempena dengan sambutan Hari Kebangsaan Tahun 2022. Majlis diserikan lagi dengan Sesi Pengenalan Anggota dan Bacaan Aku Janji Anggota Baharu KEJORA, Penyampaian Hadiah Sempena Program Kesedaran ISMS 2022 dan Penyampaian Hadiah Pertandingan Penjenamaan Semula Bilik Mesyuarat KEJORA.